Friday, 12 April 2013

Siapa Punya Kerja Skodeng Mustafa Ali Tengah Tuttt Ni???



Minta maaf banyak-banyak ye, WK tak akan siarkan rakaman skandal seks Mustafa Ali PAS ni di dalam blog WK. Suwey nanti. Bagi gambar statik je boleh la tapi korang janji jangan stim pulak.

Sebelum ini agak menghairankan juga dan membuatkan WK terfikir-fikir siapalah punya kerja skodeng orang dalam bilik hotel ni. Selepas berfikir-fikir dan menimbang rasionalnya, WK faham akhirnya.

Walaupun skrip tidak akan lari sama sekali, pecacai Pakatan Pembangkang yang taksub sudah pasti akan menyalahkan UMNO dalam hal ini. Kononnya UMNO dan fitnah serta lucah tidak boleh dipisahkan sedangkan yang menjadi dalang sebenar hanyalah di kalangan mereka sendiri.

Wakil DAP hendak jadi PM, Anwar Aljuburi PKR hendak jadi PM, Haji Hadi PAS pun hendak juga. Masing-masing kemaruk nak jadi PM. Kata sepakat siapa naik jadi PM kalau mereka menang pun tak dapat dicapai, macam manalah nak bersama-sama mentadbir negara nanti.

Masing-masing nak menjatuhkan satu sama lain, akhirnya keluarlah macam-macam video seks. Dan yang mendapat nama busuknya adalah UMNO. WK dah faham dah teorinya.

1 comment:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete